Ny TV- og bredbåndsavtale

Styret har i løpet av mars/april 2020 reforhandlet og inngått en avtale med Telenor om levering av en ny kollektiv avtale på bredbånd og TV. Med denne avtalen, Komplett 75, får alle beboere TV- og strømmetjenesten T-We og 75 Mbps bredbånd samt nytt topp moderne utstyr for både TV og bredbånd. Avtalen innebærer en økning i felleskostnadene (husleien) på kr. 93,- pr mnd.

Nytt utstyr
Til denne KOMPLETT-avtalen vil alle leiligheter få utlevert en ny dekoder type T-We Box II, et programkort til dekoderen, et bredbåndsmodem og en WiFi ruter.

Dette utstyret leveres av, og tilhører Telenor, og skal stå igjen i leiligheten ved eierskifte!

Prosjektet skal være ferdigstilt i løpet av Mai 2020.
Telenors underleverandør, Inselo, vil ta kontakt med den enkelte før de kommer for å levere, montere og koble opp utstyret i løpet av Mai. Hver enkelt kan selvsagt velge om de ønsker å få utstyret ferdig montert, eller kun levert til gatedøren.
Ved spørsmål kontakt styreleder Willy Ytredal på 456 00 597

T-We Box II
4K-dekoderen, T-We Box II, og programkortet gir deg tilgang til basispakke med faste kanaler og tilhørende strømmetjenester, samt et utvalg TV-kanaler og strømmetjenester du kan velge selv etter en poeng-modell der man får 100 poeng å velge for inkludert i den faste avtalen.
På T-We-boks II har du tilgang til «Min Side» hvor du bl. annet kan velge dine kanaler og strømmetjenester, Start forfra, Filmleie, TV-arkiv, og strømmetjenester. Du har også opptaksmulighet med lagringsplass på 1 TB. Med T-We Box II kan du ta opp fra 3 ulike kanaler samtidig.

T-We
Med underholdningsportalen T-We får du TV og populære strømmetjenester samlet på ett sted. Telenor har valgt ut de mest populære kanalene til deg, men du står fritt til å bytte ut kanaler med annet innhold om du vil.  Dette gjør du ved å gå inn på Mine sider på www.telenor.no/minesider og velg de kanalene og strømmetjenestene du vil ha.
Last også ned T-We appen i Google Play eller Apple Store. Da kan du se TV og strømmetjenester på nettbrett og mobilen også. 

BREDBÅND
Avtalen KOMPLETT 75 gir alle tilgang til en rask og stabil bredbåndsløsning på 75 Mbps nedlastning og 10 Mbps opplastning. I tillegg er også Telenor nettvern, sikkerhetspakke og e-postadresser inkludert. Og ikke minst - Telenors beste ruter og forsterker med prisvinnende design av Snøhetta!

Du kan selvsagt oppgradere til høyere hastighet om du ønsker det.
Litt om hastighet:
-  75 Mbps rekker fint for 2-4 enheter på nett samtidig, inkludert vanlige strømmetjenester.
- 150 Mbps passer for de fleste som mener de ikke klarer seg med 75 Mbps.
- 300 Mbps passer for storbrukere.
- 500 Mbps passer for bedrifter (er stort sett unødvendig for private.)

TRENGER DU HJELP? 
Om du trenger hjelp etter installasjon av utstyret - Ring Telenor på 915 09000. 
Du finner også hjelp og mer informasjon her.